Ştiri Primăria Bacău

  • Primăria municipiului Bacău anunţă deschiderea procedurii de atribuire a unui număr de 3 autorizaţii taxi. Condiţii: Participanţii la procedură pot fi operatori economici (Persoane fizice autorizate sau întreprinderi familiale înfiinţate conform Odonanţei de Urgenţa a Guvernului nr.44/2008 privind  desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale, modificată şi completată, societăţi […] Articolul Anunț – deschidere prcedură de atribuire a unui număr de 3 autorizații taxi apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Primaria Municipiului Bacau, cu sediul in Bacau, str. Marasesti, nr. 6, anunta publicul interesat asupra organizarii dezbaterii publice pentru proiectul de urbanism PLAN URBANISTIC ZONAL: „CONSTRUIRE  LOCUINTA INDIVIDUALA; ORGANIZARE A EXECUTIEI LUCRARILOR”  in Str. Cuza Voda, nr. 11 A din Municipiul Bacau, jud. BACAU BENEFICIARI: GAVRILIU OANA-CRISTINA si GAVRILIU CIPRIAN-GHEORGHE PROIECTANT GENERAL :  S.C. GELIMAN […] Articolul ANUNT PUBLIC apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • In perioada  10 mai-31 iulie 2021 are loc in municipiul Bacău activitatea de colectare de către recenzori a datelor în cadrul Recensământului General Agricol runda 2020, care se realizează prin intermediul unui chestio­nar electronic instalat pe un echipament informatic portabil,   în care sunt înregistrate datele  furnizate de către cetăţeni, pe baza liberei declaraţii a acestora, […] Articolul Informare apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Primăria Municipiului Bacău aduce la cunoștință publică următoarele modificări, ce vor intra în vigoare în perioada următoare privind traficul rutier pe raza municipiului Bacău, ca urmare a măsurilor dispuse de Poliția Rutieră: Introducerea sensului unic pe str. Nicu Enea pe tronsonul dintre b-dul Unirii și str. 1 Mai cu sensul de circulație dinspre b-dul Unirii […] Articolul Anunț – modificări privind traficul rutier pe raza municipiului Bacău apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • COMPANIA REGIONALA DE APA BACAU ADIB nu si-a exercitat atributele in mod corespunzator (sa se asigure si sa impuna ca operatorul sa functioneze in conditii de eficienta, sa impuna atingerea unor tinte relevante, atat din punct de vedere operational, cat si investitional, sa creasca gradul de furnizarea serviciului in cadrul membrilor ADI, etc.) Nu au […] Articolul ANALIZA PRELIMINARA A SITUATIEI ACTUALE apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Compania Regionala de Apa Bacau anunta, incepand de luni – 10 mai 2021, reluarea lucrarilor de “Inlocuire a asamblului hidraulic existent in camera vanelor de la rezervoarele Barati”, lucrari demarate in iunie 2020, executate in proportie de 50% si suspendate din cauza pandemiei SARS-COV 2. Necesitatea si oportunitatea realizarii acestei investitii a fost impusa: – de […] Articolul COMUNICAT DE PRESA Compania Regionala de Apa Bacau – privind reluarea lucrarilor de “Inlocuire a asamblului hidraulic existent in camera vanelor de la rezervoarele Barati” apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • UAT MUNICIPIUL BACĂU anunță lansarea proiectului „Sistem de management al traficului pentru prioritizarea coridoarelor de transport public local si a deplasărilor cu bicicleta” cod SMIS 128427, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Regio Programul Operaţional Regional 2014-2020, Apelul de proiecte POR/2017/4/4.1/1- Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.e […] Articolul COMUNICAT DE PRESĂ – privind sistemul de management al traficului pentru prioritizarea coridoarelor de transport public local și a deplasărilor cu bicicleta apare prima dată în Municipiul Bacău.

Cheltuieli publice AGENŢIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ BACĂU

2020

 

Cititori online

Avem 5 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2021 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici