Ştiri Primăria Bacău

  • UAT MUNICIPIUL BACĂU are deosebita onoare de a anunța lansarea proiectului „Modernizarea stațiilor de transport public” COD SMIS 128426, finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Prioritatea de investiţii 4 – „Promovarea unor strategii cu emisii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru […] Articolul Comunicat de presă – „Modernizarea stațiilor de transport public”, COD SMIS 128426 apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Începând cu data de 04.01.2021, toate Centrele Direcției de Asistență Socială a Municipiului Bacău și-au reluat activitatea cu beneficiarii, conform Hotărârii nr. 8/1 din 29.12.2020 a Comitetului Local pentru situații de urgență.   – Centrul de zi „O școală pentru toți”, str. Ciprian Porumbescu, nr. 5 Telefon : 0234 704593 (funcționează în incinta Școlii „Octavian Voicu”). […] Articolul Anunț – Reluarea activității Centrelor Direcției de Asistență Socială a Municipiului Bacău apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Din 15 ianuarie va începe distribuirea tichetelor cadou oferite către pensionari de Primăria Municipiului Bacău. Astfel, în perioada 15 ianuarie-5 februarie, tichetele vor ajuge la beneficiari prin intermediul Companiei Naționale Poșta Română. Cei care nu vor fi găsiți la domiciliu le vor putea ridica de la sediul DAS Bacău, de pe strada Ștefan cel Mare […] Articolul Tichetele sociale se distribuie până pe 5 Februarie apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Lista cuprinzând solicitanții îndreptățiti să primească o locuință socială sau din fondul locativ de stat, în anul 2021, în ordinea de prioritate, respectiv criterii de ierarhizare stabilite prin punctaj. Articolul Lista cuprinzând solicitanții îndreptățiti să primească o locuință socială. apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Conform art. 19, alin 4 din Legea nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, eliminarea (inclusiv arderea) deșeurilor în afara spațiilor autorizate este interzisă, fiind sancționată conform art. 61 din acelați act normativ cu amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei pentru persoanele fizice și de de la 20.000 lei la 40.000 lei pentru persoanele juridice Articolul Municipiul Bacău și Garda Națională de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Bacău, anunţă cetățenii cu privire la interdicția de a arde deșeuri de orice natură, în scopul menținerii calității aerului. apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Municipiul Bacău, în calitate de titular de proiect,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacău în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, şi anume că proiectul “Reabilitarea reţelelor primare din sistemul de termoficare al Municipiului Bacău” propus a fi amplasat în Municipiul Bacău, nu […] Articolul Anunț privind decizia etapei de încadrare a proiectului „Reabilitarea rețelelor primare din sistemul de termoficare al Municipiului Bacău” apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Chiar dacă școlile sunt închise din cauza pandemiei de coronavirus, primarul Municipiului Bacău a dat dispoziție pentru înființarea unor centre de permanență pentru medicina școlară stomatologică. Astfel, în toată această perioadă de pandemie dar și între Crăciun și Revelion, asistența medicală stomatologică pentru copii va fi asigurată după cum urmează: Cabinetul Stomatologic-Colegiul Tehnic NV Karpen […] Articolul Anunț – centre de permanență pentru medicina școlară stomatologică apare prima dată în Municipiul Bacău.

Cheltuieli publice AGENŢIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ BACĂU

2020

 

Cariera

 
 
Momentan nu sunt anunţuri în această secţiune.

 

Cititori online

Avem 5 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2021 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici