Cum putem evalua online planurile de mobilitate urbană?

Aplicația privind Schema de Auto-evaluare a Planurilor de Mobilitate Urbană Durabilă este disponibilă și în limba română (alături de engleză și germană). Se poate utiliza, accesând https://www.sump-assessment.eu/start, selectând din meniu, opțiunea pentru limba română. 

Rolul acestei scheme este de a evalua și îmbunătăți planificarea mobilității urbane în orașul dvs. sau în zona urbană funcțională. Schema poate fi completată de una sau mai multe persoane/organizații care sunt bine familiarizate cu activitățile de planificare a mobilității.Se pot obține informații relevante prin compararea răspunsurile diferiților actori, în cadrul unui atelier de lucru.
În funcție de contextul de planificare, chestionarul poate conține între 30 și 45 de întrebări. La finalul evaluării, aplicația va genera o serie de sfaturi personalizate în vederea unor potențiale îmbunătățiri, exemple de bune practică precum și link-uri către documentații specifice situației dumneavoastră.
Accesând linkul https://civitas.eu/sites/default/files/documents/self-assessment-slides_low-carb-webinar_08042020.pptx.pdf, găsiți prezentarea făcută de dna Ana-Maria Baston, consultant de mobilitate urbană, la Rupprecht Consult Koln, în cadrul WEBINARULUI CIVINET ROMÂNIA din 8 aprilie 2020, referitor la modul în care funcționează Schemă de Auto-Evaluare a PMUD.

Cititori online

Avem 7 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2021 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici