Competiția proiectelor Interreg 2019

S-a dat startul în competiția „Interact`s Interreg Project Slam 2019”, care va avea loc în cadrul „Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor”, în perioada 7-11 octombrie, la Bruxelles. Pot participa proiectele „Interreg Europe” care acoperă una dintre următoarele teme: „Europa, mai aproape de cetățeni”, „O Europa mai ecologică”, „Europa, mai inteligentă”, „O Europa mai conectată: mobilitatea”, Europa, mai integrată din punct de vedere social.

 

Dacă proiectul dvs. are un impact puternic în regiunea dumneavoastră și doriți să vă prezentați rezultatele, înscrieți-vă! În timpul sesiunii de la Bruxelles, vorbitorii vor trebui să-și valorifice experiența pe scenă, într-un mod atrăgător și original.
Cum să aplicați?... Este ușor! Se vor trimite la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până la data de 5 aprilie, următoarele :
 
1. Conceptul proiectului:
- O schiță de maximum 3000 de caractere, în engleză, care descrie cele mai importante caracteristici ale proiectului, care l-ar face atractiv pentru audiența de la „Săptămâna Regiunilor UE”. Conceptul trebuie să folosească idei creative pentru a comunica rezultatul și realizările proiectului;
- Persoana de contact a proiectului sau programului (e-mail și număr de telefon);
2. Un scurt film care trebuie să:
-prezinte proiectul în cea mai comunicativă, semnificativă și relevantă manieră, menționând exemple ale rezultatelor proiectului;
-aibă un format AVI, MOV, MP4, WEBM- 16:9;
-aibă o durată de maximum 3 minute;
-aibă o rezoluție de minimum 720dpi.

În 2018, proiectul finanțat prin Interreg Europe - „RaiSE” a câștigat primul loc. Îmbrăcată ca o alpinistă, Paula Santarén a descris într-un mod original povestea călătoriei sale și etapelor expediției „RaiSE”. Ea a spus: „Câștigarea concursului a fost fantastică pentru RaiSE: a dat o vizibilitate excelentă proiectului și multe alte proiecte și organizații ne-au contactat pentru a afla mai multe despre el".

Acest proiect reunește șase regiuni proactive și un partener consultativ din Europa pentru a răspunde provocării comune de  sporire a competitivității întreprinderilor sociale . 

Sursa: www.interregeurope.eu

 

Cititori online

Avem 8 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2020 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici