Consultare privind 11 domenii de interes public care vor fi obiectul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Bacău

Primăria Municipiului Bacău invită cetățenii să participe la o campanie de consultare privind unsprezece domenii de interes public care vor fi obiectul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului pentru perioada 2014 – 2020 și anume: Educație, Cultură, Sănătate, Incluziune socială, Sport, Siguranță publică, Comunități și culte, Societate civilă, Economie și competitivitate. Cercetare și inovare, Mediu, Conectivitate și mobilitate urbană.

Răspunsurile furnizate de către cetățeni prin intermediul chestionarului de mai jos vor fi avute în vedere în procesul de definire a direcțiilor și proiectelor strategice pe care și le va asuma autoritatea locală. Completarea chestionarului durează aproximativ 15 minute, dar va avea un impact pe termen lung asupra calității vieții în oraș.

În baza acestei strategii, Municipiul Bacău își va fundamenta portofoliul de proiecte de dezvoltare urbană integrată care urmează să fie implementate până în 2023 din fonduri europene și din alte surse.

Accesați chestionarul la următorul link: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFg1qhLnEY43sceNLxrZZKuM4TfknZoPxJEaLC-mixoICHvw/viewform?usp=send_form

Bacău interactiv

Complexul Cultural Sf. Nicolae-Matricea Spirituală a Bacăulu

Aria de protecţie avifaunistică Lacul Bacău

ADL este partener în proiectul SUSTCULT

Cititori online

Avem 36 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2018 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici