COMUNICAT privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă și Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană Bacău

În data de 07.08.2017, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bacău, a avut loc ședința Comisiei de Analiză Tehnică și a Comitetului special constituit pentru analizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă și a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană Bacău.

 

La întâlnire au participat reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Locală Bacău (în calitate de responsabili cu urmărirea realizării PMUD și SIDU), GEA Strategy (responsabili pentru realizarea SIDU), Search Corporation (responsabili pentru realizarea PMUD), APM Bacău, Garda Națională de Mediu, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Administrației Bazinale de Apă Siret, Direcției de Sănătate Publică, SC CRAB SA, Serviciului CFM si Serviciului Monitorizare din cadrul APM Bacău.

În urma prezentării celor două documente de către consultanți precum și a analizei acestora, membrii Comitetului special constituit decid că Planul de Mobilitate Urbană Durabilă și Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană Bacău, beneficiar Municipiul Bacău, să fie adoptate fără aviz de mediu, întrucât nu necesită evaluare de mediu.

Cele două planuri pot fi consultate la sediul APM Bacău, strada Oituz, nr.23, în zilele lucrătoare, între orele 8-14, la sediul Primăriei Bacău, strada Mărășești, nr. 6, Bacău, la sediul Agenției de Dezvoltare Locală Bacău la adresele de internet: http://municipiulbacau.ro, http://apmbc.anpm.ro, http://www.adlbacau.ro/adl/index.php/eveniment/evenimente-adl/104-consultare-publica-privind-strategia-integrata-de-dezvoltare-urbana-a-municipiului-bacau-sidu-si-planul-de-mobilitate-durabila-pmud

Decizia motivată a etapei de încadrare poate fi consultată la adresa de internet http://apmbc.anpm.ro, secțiunea Reglementări.

Publicul poate face propuneri de reconsiderare a acestei decizii în termen de 10 zile de la data apariției anunțului, în scris la APM Bacău, str. Oituz, nr. 23, fax 0234/571056, până la data de 18.08.2017.

Anunt public PMUD

Anunt public SIDU

PMUD versiunea finala

SIDU versiunea finala

 

Bacău interactiv

Complexul Cultural Sf. Nicolae-Matricea Spirituală a Bacăulu

Aria de protecţie avifaunistică Lacul Bacău

ADL este partener în proiectul SUSTCULT

Cititori online

Avem 43 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2018 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici