COMUNICAT privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă și Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană Bacău

În data de 07.08.2017, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bacău, a avut loc ședința Comisiei de Analiză Tehnică și a Comitetului special constituit pentru analizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă și a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană Bacău.

Citeste mai departe

Comunitățile marginalizate din Municipiul Bacău se dezvoltă cu fonduri europene!

Municipiul Bacău a obținut finanțare nerambursabilă în vederea elaborării Strategiei de dezvoltare locală pentru comunitățile marginalizate din oraș, ca urmare a unui proiect depus de Agenţia de Dezvoltare Locală în cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 (POCU), Cererea de propuneri nr. 3/2015 “Sprijin pregătitor pentru animarea comunităţii din cadrul oraşelor cu populaţie peste 20.000 de  locuitori”.

 

Read more...

Ateliere privind dezvoltarea viziunii Planului de Mobilitate Durabilă şi Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană ale municipiului Bacău

     În perioada 22-24 mai 2017 a avut loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău o campanie de consultare cu privire la Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Bacău și Planul de Mobilitate Durabilă, documente strategice în curs de elaborare, aflate în prezent în etapa de finalizare a analizei diagnostic. 

Citeste mai departe

Consultare publică privind Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Bacău ( SIDU ) și Planul de Mobilitate Durabilă ( PMUD)

Municipiul Bacău invită cetățenii să participe la o campanie de consultare cu privire la Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Bacău și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, documente strategice în curs de elaborare, aflate în prezent în etapa de finalizare a analizei diagnostic.

 

Citeste mai departe

Mai multă transparenţă în administraţia publică

Vineri, 31 martie 2017, a avut loc în sala „Transilvania” din Palatul Victoria conferința națională de lansare a proiectului SIPOCA 35, „Guvernare transparentă, deschisă și participativă - standardizare, armonizare, dialog îmbunătățit”. La eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, respectiv ministere, prefecturi și primării din toată țara. 

Citeste mai departe

Bacău interactiv

Complexul Cultural Sf. Nicolae-Matricea Spirituală a Bacăulu

Aria de protecţie avifaunistică Lacul Bacău

ADL este partener în proiectul SUSTCULT

Cititori online

Avem 19 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2017 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici