Ştiri Primăria Bacău

  • Primăria Municipiului Bacău organizează licitaţie publică pentru închirierea pe o perioadă de 5 ani, a următoarelor spații și construcții situate pe Insula de Agrement din Bacău: 1. OB 14.7 – căsuta in suprafață de 74mp, pentru desfăşurarea activităţilor de alimentatie publică; 2. OB 22 – cladire in suprafață de 209mp, pentru desfăşurarea activităţilor de sporturi […] Articolul Anunț – licitație publică pentru închirierea unor spații și construcții situate pe Insula de Agrement Bacău – etapa 2 apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Începând cu data de 07.08.2020, Municipiul Bacău, prin Direcția Salubrizare Agrement Parcuri va efectua tratamentul II pentru combaterea țânțarilor, căpușelor și a insectelor de disconfort pe o suprafață totală de 3700 ha și a tratamentului omidă generația a II-a pe o suprafață de 600 ha. Pentru o eficiență cât mai ridicată, serviciile de pulverizare aeriană […] Articolul Informare apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • În contextul actual provocat de răspândirea coronavirusului și a creșterii recente a numărului de cazuri de COVID-19, precum și a prelungirii cu 30 de zile a stării de alertă începând cu 17.07.2020, în conformitate cu adresa nr. 266587 din 17.07.2020 a Ministerului Afacerilor Interne, vă precizăm că următoarele măsuri devin obligatorii: • Purtarea măștii de […] Articolul Măsuri obligatorii în contextul actual provocat de răspândirea coronavirusului apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • În urma unor informații eronate apărute în spațiul public facem următoarele clarificări: Procedura de licitație pentru obiectivele de pe Insula de Agrement este licitație în plic închis, așa cum de altfel este prevăzut și în caietul de sarcini. Procedura de licitație este următoarea: 1. Ofertele se depun în două plicuri închise și sigilate prin lipire, […] Articolul Clarificări 2 – licitație publică pentru închirierea unor spații și construcții situate pe Insula de Agrement Bacău apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Ca urmare a solicitărilor primite de la diferite persoane fizice și juridice interesate de închirierea spațiilor de la Insula de Agrement din Bacău, facem următoarele clarificări: 1. Chiria aferentă spațiilor se plătește lunar, pe toată perioada anului. 2. Programul anual de funcționare este: căsuța – tot anul, terasa – sezonier. 3. Căsuțele se pot amenaja […] Articolul Clarificări 1 – licitație publică pentru închirierea unor spații și construcții situate pe Insula de Agrement Bacău apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Primăria Municipiului Bacău aduce la cunoștința publicului faptul că, începând cu data de 08 iulie 2020, activitatea de registratură și relații cu cetățenii se va desfășura exclusiv în cadrul Centrului de Informare pentru Cetățeni, situat în strada Nicolae Titulescu nr. 3 (fostul sediu al Serviciului de Stare Civilă). În cadrul noului Centrul de Informare: – […] Articolul Anunț deschidere centrul de informare pentru cetățeni apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Începând cu data de 09.07.2020, Municipiul Bacău, prin Direcția de Salubrizare Agrement Parcuri va efectua tratamentul I pentru combaterea țânțarilor, căpușelor și a insectelor de disconfort pe o suprafață totală de 3700 ha. Pentru o eficiență cât mai ridicată, serviciile de pulverizare aeriană se vor efectua doar în momentul în care condițiile meteorologice vor fi […] Articolul Informare apare prima dată în Municipiul Bacău.

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may contain articles.

Cititori online

Avem 10 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2020 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici