Ştiri Primăria Bacău

  • Pentru corecta informare a opiniei publice, în contextul apariției în spațiul public a unor date inexacte cu privire la proiectul de amenajare a unui spațiu comercial privat în interiorul Pieței Sud (Hala de standuri) din Municipiul Bacău, facem următoarele precizări: Proiectul de amenajare a spațiului comercial de la Piața Sud este derulat într-un imobil proprietate […] Articolul Comunicat referitor la situația amenajării unui spațiu comercial în interiorul unui imobil privat de la Piața Sud apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • În perioada 12.05.2018 – 16.09.2018, circulația rutieră va fi restricționată la fiecare sfârșit de săptămână, în centrul Bacăului, pe tronsonul Calea Mărășești, intersecție cu str. I.S. Sturza – Casa de Asigurări de Sănătate. Astfel, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 16.00, și în fiecare duminică, până la ora 23.00, traficul rutier va fi blocat pe […] Articolul Trafic rutier restricționat în centrul Bacăului, pe tronsonul Calea Mărășești, intersecție cu str. I.S. Sturza – Casa de Asigurări de Sănătate  apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • În perioada 09.05.2018 – 30.05.2018, se efectuează verificarea cu acționare locală a mijloacelor de alarmare (sirene electrice) instalate pe clădirile de pe raza municipiului Bacău. Sirenele, în număr de 34, sunt proprietatea Consiliului Local Bacău, iar potrivit Legii nr.481/08.11.2014, republicată, și a Ordinului nr.1259/ 18.04.2006 al ministrului Administrației și Internelor, acestea necesită anual lucrări de […] Articolul Verificare cu acționare locală de la distanță a mijloacelor de alarmare din Bacău apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Municipiul Bacău, beneficiar al proiectului „Sprijinirea Municipiului Bacău pentru asigurarea managementului performanței și calității”, cod SIPOCA 96, pe care îl derulează  în calitate de partener cu Asociația „PartNET – Parteneriat pentru Dezvoltare Durabilă”,  a  semnat pe data de 29.03.2018 contractul de finanțare al acestuia. Articolul „Sprijinirea Municipiului Bacău pentru asigurarea managementului performanței și calității” apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Articolul Raportul de activitate al Teatrului Municipal ”Bacovia” apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Direcția Piețelor, organizează licitație publică deschisă pe data de 24.05.2018, ora 14.00. Articolul Anunț – licitație publică la Direcția Piețelor apare prima dată în Municipiul Bacău.

  •        Primarul municipiului Bacău, dl.Cosmin Necula, a prezentat miercuri, 25 aprilie, în conferință de presă și la fața locului (în parc),  situația reală privind Parcul Cancicov atât în ceea ce privește noua zonificare, propusă de către arhitectul șef al municipiului, cât și reglementarea regimului juridic al spațiilor din această zonă. Prin zonificare (reamenajare) […] Articolul Parcul Cancicov, modernizare și (re)zonificare apare prima dată în Municipiul Bacău.

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may contain articles.

Bacău interactiv

Complexul Cultural Sf. Nicolae-Matricea Spirituală a Bacăulu

Aria de protecţie avifaunistică Lacul Bacău

ADL este partener în proiectul SUSTCULT

Cititori online

Avem 56 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2018 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici