Ştiri Primăria Bacău

  • Municipiul Bacău, în calitate de beneficiar, a semnat pe data de 06.05.2020 contractul de finanțare nr. 473 al proiectului „REFORMA – Investiții pentru creșterea capacității instituționale și eficiența serviciilor administrației publice locale”, cod SIPOCA 833, cod MySMIS 136322. Proiectul se desfășoară prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 -2020 (POCA), Obiectivul Specific 2.1. „Introducerea de sisteme […] Articolul REFORMA – Investiții pentru creșterea capacității instituționale și eficiența serviciilor administrației publice locale apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Municipiul Bacau, titular al proiectului anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Racordare la SACET a Spitalului Judetean Bacau” propus a fi amplasat in localitatea Bacau, str. Spiru Haret, nr. 2, judetul Bacau. Proiectul deciziei […] Articolul Anunț privind etapa de încadrare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Racordare la SACET a Spitalului Județean Bacău” apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU S.A., cu sediul social în Bacău, str. Henri Coandă, nr. 2, tel/fax: 0234 550 023, intenționează să solicite de la Administrația Bazinală de Apă Siret, avizul de Gospodărire a Apelor pentru realizarea lucrărilor ce vor fi implementate în 41 unități administrativ teritoriale din județul Bacău, în cadrul „Proiectului regional […] Articolul Anunț cu privire la obținerea avizului de Gospodărire a Apelor pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Bacău, în perioada 2014-2020” apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Primăria Municipiului Bacău aduce la cunoștință publică următoarele modificări ce vor intra în vigoare în perioada următoare privind traficul rutier pe raza municipiului Bacău ca urmare a măsurilor dispuse de Poliția Rutieră: 1. Mutarea trecerii de pietoni de lângă blocul nr. 2 de pe strada Letea la intersecția Calea Mărășești cu strada Milcov. Rugăm toți […] Articolul Anunț privind mutarea trecerii de pietoni de lângă blocul nr. 2 de pe strada Letea la intersecția Calea Mărășești cu strada Milcov apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Primăria Municipiului Bacău aduce la cunoștință publică următoarele modificări ce vor intra în vigoare în perioada următoare privind traficul rutier pe raza municipiului Bacău ca urmare a măsurilor dispuse de Poliția Rutieră: 1. Modificarea reglementării rutiere la intersecția strada Banatului cu strada Erou Marius Hasan, respectiv strada Erou Marius Hasan va deveni strada prioritară, iar […] Articolul Anunț privind modificarea reglementării rutiere la intersecția strada Banatului cu strada Erou Marius Hasan apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Municipiul Bacau, titular al obiectivului “Dezvoltarea pietei de energie termica – etapa a III a – Racordare la SACET Bacau a Spitalului Judetean si a Colegiului Economic Ion Ghica” anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Racordare la SACET a Spitalului Judetean Bacau” propus a fi amplasat in […] Articolul Anunt privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Racordare la SACET a Spitalului Judetean Bacau” apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Va incunostiintam ca la nivelul Primariei Municipiului Bacau s-a constituit un grup operativ care are ca sarcina identificarea si preluarea problemelor cu care se confrunta persoanele varstnice peste 65 ani, fara sustinatori sau alta forma de ajutor, urmand sa asiguram sprijin in vederea minimalizarii expunerii lor. In acest sens s-au infiintat 10 linii telefonice care […] Articolul Comunicat de presa – grup operativ pentru identificarea si preluarea problemelor cu care se confrunta persoanele varstnice peste 65 ani apare prima dată în Municipiul Bacău.

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may contain articles.

Cititori online

Avem 28 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2020 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici