Ştiri Primăria Bacău

  • Guvernul României a aprobat, în ședința de miercuri, 6 decembrie 2017, alocarea sumei de 15 milioane lei către Municipiul Bacău, bani cu care vom asigura continuitatea serviciului public de alimentare cu energie termică (apă caldă și căldură) pentru cele aprox. 16.000 de apartamente branșate la sistemul public de termoficare din oraș. În baza angajamentelor asumate […] Articolul Municipiul Bacău a primit 15 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Primăria Municipiului Bacău anunţă publicul asupra iniţierii procesului de elaborare a planului de calitate a aerului pentru municipiul Bacău, conform prevederilor Legii 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător, ale OMMAP 1206/2015 pentru aprobarea listelor cu unităţile administrativ-teritoriale care se încadrează în regimurile de gestionare a ariilor din zonele şi aglomerările prevăzute în anexa 2 la Legea […] Articolul ANUNŢ PUBLIC apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Întrucât pe un blog băcăuan (www.fermapolitica.ro) a fost postat, în data de 4 decembrie 2017, articolul cu titlul «Funda aia de pe primărie costă 131 851 lei și-i închiriată. Vă “simteți” bine sub Piți?», postare menită a induce în eroare cititorii, prin vehicularea informației FALSE conform căreia instalația de iluminat amplasată pe clădirea Primăriei Bacău […] Articolul Comunicat privind cheltuielile cu achiziția publică a instalațiilor de iluminat pentru Sărbătorile de Iarnă apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Marți, 5 Decembrie, începând cu ora 16:30 vă așteptăm în Piața Tricolorului să aprindem împreună luminile și bradul de Crăciun. Pe scena de lângă brad vor cânta: – MIRCEA BANICIU – FELI – Grupul ”Christmas Socks” (prof. coordonator Andra Lungu) și Ansamblul ”Teișorul” (prof. coordonator Florin Blaj) – Colegiul Național de Artă ”George Apostu”. Vă […] Articolul Vă așteptăm în Piața Tricolorului să aprindem împreună luminile și bradul de Crăciun! apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Cu prilejul aniversării a 99 de ani de la marea sărbătoare a Reîntregirii Neamului Românesc din 1 Decembrie 1918, U.A.T. Municipiul Bacău împreună cu Garnizoana Bacău organizează în data de 1 Decembrie 2017, începând cu ora 10:00, ceremonia oficială de depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Eroilor Întregirii Neamului din Cimitirul Eroilor […] Articolul Programul ceremonialului militar și religios care se va desfășura cu ocazia aniversării ”Zilei Naționale a României” apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • În cadrul proiectului ”E-STRATEG – Elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală pentru comunitatea marginalizată din Municipiul Bacău”, Asociația GAL IDD Bacău organizează selecţie transparentă de MEMBRI ASOCIAŢI, în vederea operaționalizării acestei asociații aşa cum este descrisă în Ghidul Solicitantului – Condiţii specifice de accesare a fondurilor „Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală” oraşe/municipii cu […] Articolul Anunț selecție membri asociați pentru Asociația GAL IDD Bacău apare prima dată în Municipiul Bacău.

  • Astăzi, 16.11.2017, Primăria Municipiului Bacău a înfiiințat o nouă trecere de pietoni pe strada Gării, la solicitarea locuitorilor din zonă și a Poliției Rutiere, în scopul fluidizării traficului și în vederea reducerii riscului de accidente rutiere din zonă. Totodată, s-a reamenajat parcarea de pe strada Nicolae Bălcescu – zona Parcul Trandafirilor – prin care, prima […] Articolul Trecere de pietoni strada Gării și reamenajare parcare strada Nicolae Bălcescu apare prima dată în Municipiul Bacău.

There are no articles in this category. If subcategories display on this page, they may contain articles.

Bacău interactiv

Complexul Cultural Sf. Nicolae-Matricea Spirituală a Bacăulu

Aria de protecţie avifaunistică Lacul Bacău

ADL este partener în proiectul SUSTCULT

Cititori online

Avem 32 vizitatori și niciun membru online

Copyright © 2017 ADL Bacau. Site construit de Marius Cerghici